Σχεδιάζουμε τα προϊόντα μας για κορυφαία ικανοποίηση του πελάτη!

Ανάλυση Ροής Ανάλυση Πεπερασμένων Στοιχείων (FEA) Τεχνικά Σχέδια

Ανάλυση Ροής

Βασικός μας στόχος είναι να μετατρέψουμε το injection moulding καλούπι σας από καλό σε εξαιρετικό. Αυτό σημαίνει ακρίβεια στις διαστάσεις του παραγόμενου πλαστικού αντικειμένου καθώς αυτό παράγεται ξανά και ξανά. Αυτό το πετυχαίνουμε με την εξομοίωση ροής του υλικού το οποίο εξομοιώνει τη διαδικασία χύτευσης με έγχυση, «γεμίζει» δλδ το αντικείμενο μας με το υλικό της επιλογής μας μέσα στο καλούπι μας πριν ακόμα ξοδέψουμε χρήματα για την κατασκευή του!

Η ανάλυση ροής του πλαστικού, μας επιτρέπει να τελειοποιήσουμε το σχεδιασμό προϊόντων και καλουπιών injection δημιουργώντας αψεγάδιαστα προϊόντα. Φυσικά, δεν είναι απαραίτητη πάντα η χρήση του. Απαραίτητη είναι όμως όταν έχουμε αντικείμενα με πολύπλοκες γεωμετρίες και σπάνια υλικά, καθώς και απαιτήσεις για επίτευξη συγκεκριμένων ανοχών. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η χρήση ανάλυσης ροής θα μας βοηθήσει να επιβεβαιώσουμε τα παρακάτω:

Ο αριθμός κοιλοτήτων είναι σωστός και αυτές γεμίζουν κανονικά

Ο τύπος της τροφοδοσίας και η θέση της είναι τα καταλληλότερα

Το πάχος του υλικού δεν κρύβει ατέλειες

Αποκαλύπτει χαρακτηριστικά όπως ρουφήγματα και εγκλωβισμένο αέρα.

Ανάλυση Πεπερασμένων Στοιχείων (FEA)

Ανάλυση Πεπερασμένων Στοιχείων (FEA) είναι η εξομοίωση μιας δύναμης με αριθμητική μέθοδο. Αποτελεί βασική αρχή στην ανάπτυξη νέων προϊόντων με τη χρήση λογισμικού εξομοίωσης, το οποίο συμπεριλαμβάνεται συχνά στο σύστημα CAD, κάνοντας πιο εύκολη τη μετάβαση από το σχέδιο στη δομική ανάλυση.

Χρησιμοποιούμε FEA ώστε να μειώσουμε τον αριθμό των φυσικών λειτουργικών πρωτοτύπων, "τρέχοντας" εικονικές αναλύσεις όσες φορές χρειάζεται έως ότου βελτιστοποιήσουμε το σχεδιασμό του αντικειμένου, ελαχιστοποιώντας τις πιθανότητες δομικής αστοχίας. Αυτό γίνεται πριν ξεκινήσει η κατασκευή μητρών/καλουπιών αποφεύγοντας χάσιμο χρόνου και κόστος.

 

Τεχνικά Σχέδια

Στο στάδιο αυτό του σχεδιασμού, το νέο προϊόν θα περάσει από τη φάση της απεικόνισης στην οθόνη του υπολογιστή σε πραγματικό αντικείμενο, το οποίο θα μπορεί να παρουσιαστεί και να δοκιμαστεί αν πληρεί τις αρχικές προδιαγραφές του, με τα παρακάτω:

Kατασκευαστικά σχέδια

Λίστα υλικών (BOM)

Ανοχές

Καθορισμός των τρόπων αστοχίας και ανάλυση αποτελεσμάτων (FMEA)

INSTANT QUOTE

επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και ρωτήστε μας περισσότερες πληροφορίες