Ο "έξυπνος" σχεδιασμός των ηλεκτρονικών προϊόντων μας προσφέρει λειτουργικότητα κι αξιοπιστία!

Σχεδιασμός Πλακέτας PCB Ανάπτυξη Λογισμικού (Firmware) Λογισμικό Κινητού Τηλεφώνου (Android, iPhone) Μαζική Παραγωγή Πλακέτας PCB Ποιοτικός Έλεγχος Πλακέτας PCB

Σχεδιασμός Πλακέτας PCB

Παρέχουμε σχεδιασμό τυπωμένου κυκλώματος PCB (printed circuit board) και σχηματικά διαγράμματα χρησιμοποιώντας διαφορετικά λογισμικά EDA για την κάλυψη των αναγκών των πελατών μας, ανεξάρτητα από το πόσο περίπλοκο είναι το πρότζεκτ. Οι μηχανικοί μας παρέχουν αρχεία σχεδίασης PCB πολύ υψηλού επιπέδου που πληρούν τα πρότυπα DFM (design for manufacturing) και είναι βελτιστοποιημένα για οικονομική συναρμολόγηση. Συνοπτικά παρέχουμε:

Σχηματικό

Σχέδιο Τυπωμένου Κυκλώματος PCB

Σχεδιασμό Κυκλώματος Ραδιοσυχνοτήτων

Ανάπτυξη Λογισμικού (Firmware)

Προσφέρουμε υπηρεσίες ανάπτυξης υλικολογισμικού (firmware) για ένα ευρύ φάσμα μικροελεγκτών. Τεχνικά το υλικολογισμικό είναι ένας κώδικας που λειτουργεί ως το λειτουργικό σύστημα της συσκευής και αλληλοεπιδρά απευθείας με το υλικό. Η ομάδα των μηχανικών μας έχει μεγάλη εμπειρία και γνώση του κλάδου. Έτσι, είμαστε σε θέση να αναπτύξουμε υλικολογισμικό bare-metal, βασισμένο σε RTOS ή υλικολογισμικό πάνω σε πυρήνα embedded Linux. 

Bare Metal

RTOS

Linux Embedded

Λογισμικό Κινητού Τηλεφώνου (Android, iPhone)

Αναπτύσσουμε λύσεις εφαρμογών IoT για κινητές συσκευές iOS και Android που ανταποκρίνονται ακριβώς στις προσδοκίες σας. Οι προγραμματιστές μας είναι ειδικευμένοι στην ανάπτυξη native εφαρμογών σε Swift και Java, καθώς και στην ανάπτυξη cross-platform εφαρμογών σε frameworks όπως το Ionic. Η ανάπτυξη εφαρμογών IoT διαφέρει σε σύγκριση με την παραδοσιακή ανάπτυξη εφαρμογών, πάντα λαμβάνουμε υπόψιν τις ιδιαιτερότητες του IoT οικοσυστήματος και δημιουργούμε αξιόπιστες λύσεις IoT βασισμένες στο cloud που προσφέρουν εμπλουτισμένες εμπειρίες χρήσης. Λύσεις εφαρμογών για:

Android

iOS

Windows

Μαζική Παραγωγή Πλακέτας PCB

Υποστηρίζουμε τη διαδικασία μαζικής παραγωγής των πελατών μας εστιάζοντας στο κοστολογικό πλεονέκτημα. Για την παραγωγή των πλακετών PCB χρησιμοποιούμε μερικούς προσεκτικά επιλεγμένους συνεργάτες στην Κίνα και Ευρώπη, με βάση την τεχνογνωσία τους, την ικανότητα τους σε όγκο παραγωγής και την ποιότητα. Χάρης σε αυτό το επαγγελματικό δίκτυο συνεργατών μπορούμε να καλύψουμε τις διάφορες τεχνικές, ποσοτικές, ποιοτικές και οικονομικές ανάγκες των πελατών μας.

PCB με Πιστοποίηση UL

Προμήθεια Γνήσιων Εξαρτημάτων

Συναρμολόγηση SMT Σύμφωνα με τα Πρότυπα IPC

Ποιοτικός Έλεγχος Πλακέτας PCB

Πραγματοποιούμε δοκιμές επαλήθευσης λειτουργιών, δοκιμές ασφάλειας προϊόντων και περιβαλλοντικές δοκιμές τόσο στα πρωτότυπα όσο και στα τελικά προϊόντα. Επίσης, διασφαλίζουμε ότι το υλικό είναι σύμφωνο με την οικολογική συμμόρφωση (RoHS) και οποιαδήποτε άλλα απαιτούμενα πρότυπα ορίζονται για την κάθε χώρα ή την συγκεκριμένη συσκευή. Τέλος, διαχειριζόμαστε τη διαδικασία μέχρι την τελική πιστοποίηση σύμφωνα με αυτά τα πρότυπα.

Αυτοματοποιημένος Οπτικός Έλεγχος (AOI)

Flying Probe In-Circuit Test (FICT)

Έλεγχος EMI και EMC

INSTANT QUOTE

επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και ρωτήστε μας περισσότερες πληροφορίες