ποιοί είμαστε

Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε πρωτοποριακά προϊόντα με επίκεντρο το χρήστη.  Η Solid Engineering είναι ο συνεργάτης σας!

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες στην Ανάπτυξη Νέων Προϊόντων. Είτε πρόκειται για μια πολύπλοκη ηλεκτρονική συσκευή (220V AC ή 12-24V DC με PCB και αισθητήρια όργανα) , είτε για ένα απλό καταναλωτικό προϊόν, έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε για σας, ελκυστικά προϊόντα με σχεδιαστικές καινοτομίες, τεχνική αρτιότητα και άριστη ποιότητα κατασκευής. 

Eταιρίες που παράγουν και διακινούν καταναλωτικά προϊόντα, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, κατασκευαστές καλουπιών, και διαφημιστικές εταιρίες είναι μόνο κάποιοι από τους πελάτες μας.

Στο πελατολόγιο μας συμπεριλαμβάνονται και εταιρίες από την Ιταλία, την Πολωνία, την Αλβανία, την Κύπρο κ.α.

Δημιουργικότητα, εμπειρία, συνέπεια, και εντιμότητα αποτελούν το τρίπτυχο της διαρκής ανοδικής πορείας μας.

Αν αναζητάτε επαγγελματισμό και δημιουργική φαντασία, υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και προϊόντων, τότε δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας, επιλέγοντας εδώ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
Καινοτομία

Καινοτομία

Σχεδιασμός με επίκεντρο τον χρήστη με τη χρήση καινοτόμων λύσεων!

Εμπειρία

Εμπειρία

Διαθέτουμε την εμπειρία να μετατρέψουμε τις ιδέες σας σε τελικά προϊόντα!

Αποτελεσματικότητα

Αποτελεσματικότητα

Συνδυάζουμε την αποτελεσματικότητα και την ειδίκευση με την έρευνα, το σχεδιασμό και τη μηχανολογία!

WHY
WHAT
HOW
Design by Dimitris Argyris

Head Designer CV

Ο ΔΗΜΗΤΡHΣ ΑΡΓΥΡΗΣ, Μηχανολόγος Μηχανικός (Design Engineer, BEng, MSc) με εμπειρία στο Σχεδιασμό και την Ανάπτυξη προϊόντων από το 2000 καθώς και με προϋπηρεσία στο σχεδιασμό καλουπιών σε Βιομηχανία της Μ. Βρετανίας από το 2000, ξεκίνησε προσφέροντας υπηρεσίες outsourcing στο Βιομηχανικό Σχεδιασμό από το 2002. Το πάθος για το Product design, ο ιδιαίτερος σχεδιασμός, η εμπειρία στον κατασκευαστικό τομέα και ο επαγγελματισμός συνέβαλλαν στην ταχύτατη καθιέρωσή του στο χώρο της Ελληνικής Βιομηχανίας.

-

INSTANT QUOTE

επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και ρωτήστε μας περισσότερες πληροφορίες