Τα πλήρως λειτουργικά μας πρωτότυπα, μειώνουν το ρίσκο κι ελαττώνουν το χρόνο προώθησης στην αγορά!

3D Εκτύπωση Κατεργασία CNC Λειτουργικά Πρωτότυπα

3D Εκτύπωση

Η τρισδιάστατη εκτύπωση (3D printing) είναι μια μέθοδος προσθετικής κατασκευής στην οποία κατασκευάζονται αντικείμενα μέσω της διαδοχικής πρόσθεσης επάλληλων στρώσεων υλικού. Στη τρισδιάστατη εκτύπωση μπορούν να χρησιμοποιηθούν διάφοροι τύποι υλικών.

Με μεγάλη διαστασιολογική ακρίβεια, είναι κατάλληλα για δοκιμές συναρμολόγησης και λειτουργίας αλλά και για παρουσιάσεις. 

Κατεργασία CNC

Η ταχεία πρωτοτυποποίηση με κατεργασία CNC δημιουργεί αντικείμενα με αφαίρεση υλικού από μπάρα θερμοπλαστικού. Παρέχει ακρίβεια στις διαστάσεις του αντικειμένου και γρήγορη παράδοση.

Μεγάλη διαθεσιμότητα σε υλικά, όπως PP, ABS, PA και υλικά με GF, αλλά και διάφανα υλικά όπως PMMA, ή PC επιτρέπουν την κατασκευή αντικειμένων με την εμφάνιση του τελικού προϊόντος, όπου με την κατάλληλη βαφή είναι κατάλληλα για παρουσιάσεις σε πελάτες ή σε Τμήμα Πωλήσεων Εταιρίας. 

Τα κατεργασμένα εξαρτήματα μπορούν να υποβληθούν σε πραγματικές συνθήκες λειτουργίας όπως τεστ εφελκυσμού ή πίεσης.

Λειτουργικά Πρωτότυπα

Στο στάδιο αυτό γίνεται η τελική επιλογή και τα σχέδια πλέον ολοκληρώνονται για τη κατασκευή λειτουργικού πρωτοτύπου το οποίο μπορεί να περιλαμβάνει και πρωτότυπο λειτουργικής πλακέτας PCB. Παρά την απόλυτα λεπτομερεί διαδιακασία σχεδιασμού και τις εφαρμογές που επιτρέπουν την τελική επιβεβαίωση του σχεδίου, η κατασκευή πρωτοτύπου κρίνεται απαραίτητη σε πάρα πολλές περιπτώσεις. Επιτρέπει την παρουσίαση πραγματικού αντικειμένου, την αισθητική αξιολόγηση αλλά και την διαστασιολογική επιβεβαίωση. Δίνει την ευκαιρία ένα προϊόν να δοκιμαστεί σε πραγματικές συνθήκες λειτουργίας και να διαπιστωθεί αν ο σχεδιασμός και η επιλογή των υλικών πληρούν τις προδιαγραφές. Μειώνει το συνολικό κόστος του σχεδιασμού, αφού οι τροποποιήσεις στο στάδιο αυτό δεν κοστίζουν τίποτα, αφού η κατασκευή των καλουπιών δεν έχει ξεκινησει. Οι διαθέσιμες διαδικασίες και υλικά πρωτοτυποποίησης είναι:

Τεχνολογία FFF (Fused Filament Fabrication) και Επιλεκτική Συμπύκνωση με Λέιζερ (SLS)

Καλούπι σιλικόνης

Κατεργασία CNC

Διαθέσιμα υλικά: PMMA, ABS, POM, PC, NYLON και NYLON με γυαλί

Χρώματα σε οποιοδήποτε νούμερο PANTONE

INSTANT QUOTE

επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και ρωτήστε μας περισσότερες πληροφορίες