Πληκτρολόγιο Proteus

Πληκτρολόγιο Proteus

ΠΕΛΑΤΗΣ: SIGMA SECURITY A.E.

SIGMA SECURITY A.E.

Το πληκτρολόγιο Proteus είναι ένα ψηφιακό επιτοίχιο πληκτρολόγιο συναγερμού με φωτιζόμενη οθόνη αφής που μπορεί να τοποθετηθεί σε όλους τους οικιακούς ή επαγγελματικούς χώρους. Μια συσκευή που ξεχωρίζει με το μοντέρνο σχεδιασμό και την προηγμένη αλλά και φιλική προς το χρήστη, λειτουργία. Η μεγάλη φωτιζόμενη LCD οθόνη με τα φωτιζόμενα πλήκτρα καθιστούν εύκολη τη χρήση ενώ ο οπίσθιος φωτισμός ενσωματώνει τη συσκευή στο χώρο. Οι προηγμένες λειτουργίες, ειδικά σε συνδυασμό άλλων προϊόντων της Sigma Security, αρκετά  από τα οποία έχουν σχεδιαστεί από την Solid Engineering, μπορούν να εγγυηθούν ασύγκριτη ασφάλεια για το σπίτι σας ή της επιχείρηση σας. Η Sigma Security S.A. είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στην Ελλάδα στο χώρο  των συναγερμών. Με επενδύσεις στις τελευταίες τεχνολογίες, ειδικεύεται στην έρευνα, σχεδιασμό και παραγωγή προϊόντων συναγερμού υψηλής τεχνολογίας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Έρευνα Αγοράς

Concept Design

Μοντελοποίηση 3D

3D Εκτύπωση

Μήτρες / Καλούπια

Μαζική Παραγωγή

Η Solid Engineering ανέλαβε να αναπτύξει αυτό το προϊόν, παρουσιάζοντας μια σειρά από concept designs τα οποία ουσιαστικά διερευνούσαν τόσο τις σχεδιαστικές τάσεις της αγοράς όσο και τεχνικές λύσεις. Από τις ιδέες αυτές, οι επικρατέστερες μοντελοποιήθηκαν σε 3D CAD σύστημα, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα εξαρτήματα που θα αποτελούσαν αυτή τη συσκευή στην τελική της μορφή, π.χ. πλακέτα PCB, μπαταρία, θύρα mini USB. Στη συνέχεια, λειτουργικά πρωτότυπα εκτυπώθηκαν σε 3D εκτυπωτή υψηλής ανάλυσης ώστε να συναρμολογηθούν όλα τα κομμάτια αξιολογώντας παραμέτρους όπως ευκολία συναρμολόγησης / αποσυναρμολόγησης, πάχος τοιχώματος και αντοχή.

Σύντομα επιβεβαιωθηκαν οι τεχνικές προδιαγραφές, οπότε και ξεκίνησε ο σχεδιασμός και η κατασκευή των απαραίτητων μητρών / καλουπιών. Ο τύπος του ατσαλιού για τα καλούπια injection επιλέχθηκε προσεκτικά λαμβάνοντας υπόψη τη διάρκεια ζωής του προϊόντος, την παραγωγικότητα και φυσικά το κόστος. Μετά την επιβεβαίωση των τελικών δειγμάτων εκτελέστηκε μια πιλοτική παραγωγή πριν την πρώτη μεγάλη μαζική παραγωγή η οποία συνοδεύτηκε και από την πρώτη παρουσίαση του πληκτρολογίου στην αγορά.  

INSTANT QUOTE

επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και ρωτήστε μας περισσότερες πληροφορίες