Ντουλάπα

Ντουλάπα

ΠΕΛΑΤΗΣ: HOMEPLAST S.A.

HOMEPLAST S.A.

Πλήρες σετ για μια συναρμολογούμενη πλαστική ντουλάπα εξωτερικού χώρου σχεδιάστηκε για την HOMEPLAST Α.Ε. για να αντικαταστήσει την προηγούμενη ντουλάπα της εταιρίας η οποία σχεδιάστηκε το 2005 από την Solid Engineering. Ο ανταγωνισμός είναι ιδιαίτερα σημαντικός οπότε αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εξεύρεση νέων καινοτόμων λύσεων που να κάνουν τη συναρμολόγηση εύκολη και γρήγορη, (η οποία εκτελείται από τον τελικό χρήστη), προσδίδοντας επίσης, τα χαρακτηριστικά ενός εξαιρετικά δυνατού προϊόντος ικανού να ανταπεξέλθει στις δύσκολες καιρικές συνθήκες αλλά και σε μεγάλα φορτία. Επίσης, οι απαραίτητες μήτρες για τα προϊόντα αυτά, έπρεπε να είναι οι ελάχιστες δυνατές διότι αυτό θα επηρέαζε άμεσα το κόστος του project και κατά συνέπεια την τελική τιμή του προϊόντος.

H Solid Engineering ανέλαβε το σχεδιασμό και της νέας αυτής ντουλάπας αξιοποιώντας παράλληλα και την εμπειρία που είχε αποκτηθεί, από την πρώτη μας ντουλάπα. Η νέα αυτή σειρά θα αποτελούταν από 4 προϊόντα με διαφορετικές εξωτερικές διαστάσεις, συνδυάζοντας ταυτόχρονα πληθώρα από επιλογές για τη εξυπηρέτηση του τελικού πελάτη. Μόνο με ράφια μεγάλα, με ράφια μικρά και διαχωριστικό για αποθήκευση μεγάλων αντικειμένων όπως ηλεκτρική σκούπα ή σφουγγαρίστρα, με θήκες για παπούτσια, ήταν κάποιες από τις απαιτήσεις. Η HOMEPLAST, παράγει προϊόντα οικιακής αποθήκευσης κορυφαίας ποιότητας, την οποία διασφαλίζει με τη δική της γραμμή παραγωγής που διαθέτει κορυφαίας τεχνολογίες μηχανές injection και ρομπότ.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Έρευνα Αγοράς

Concept Design

Μοντελοποίηση 3D

Τεχνικά Σχέδια

3D Εκτύπωση

Μήτρες / Καλούπια

Concept designs παρουσιάστηκαν στο τμήμα πωλήσεων και μάρκετινγκ της εταιρίας, όπου εκτός από διαφορετική προσέγγιση στην αισθητική, προέβαλαν και διαφορετικούς τύπους συναρμολόγησης των κομματιών μεταξύ τους. Το τελικό σχέδιο που επιλέχθηκε μοντελοποιήθηκε σε CAD με κάθε αισθητική και τεχνική λεπτομέρεια, διαστάσεις, πάχη, ανοχές, ώστε να γίνει προσομοίωση καλής λειτουργίας στις πόρτες και στη συναρμολόγηση. Τέλος, το φινίρισμα επιφανειών αποφασίστηκε με βάση δειγματολόγιο.  Αμέσως μετά, ακολούθησε 3D εκτύπωση όλων, μικρών και μεγάλων εξαρτημάτων ώστε να γίνει και οπτική αξιολόγηση, πριν την κατασκευή των μητρών.  

Καλούπια injection χρειάστηκαν για να μετατρέψουν αυτή την ιδέα σε πραγματικό προϊόν. Ο τύπος του ατσαλιού για τις μήτρες και η δομή τους εξετάστηκαν με λεπτομέρεια για την επίτευξη της ιδανικής παραγωγικότητας σε σχέση με το κόστος του καλουπιού, διατηρώντας πάντα την πρώτη μας προτεραιότητα: τέλεια ποιότητα αντικειμένου και την ικανοποίηση του πελάτη.

INSTANT QUOTE

επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και ρωτήστε μας περισσότερες πληροφορίες