Κουβάς Σφουγγαρίσματος

Κουβάς Σφουγγαρίσματος

ΠΕΛΑΤΗΣ: TAF LINE

TAF LINE

Κουβάς σφουγγαρίσματος σχεδιάστηκε για την TAF line, με μοντέρνο και πρακτικό σχεδιασμό. Σε ένα χώρο με ιδιαίτερα μεγάλο ανταγωνισμό, όπου η κάθε εταιρία έχει να παρουσιάσει τη δική της πρόταση, η ανάγκη για ένα νέο προϊόν που θα ξεχωρίζει ήταν μεγάλη. Σχεδιασμός με μεγάλη αντοχή στη σκληρή χρήση, ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους, με  χρώματα που δίνουν νέα ταυτότητα και ταιριάζουν σε κάθε μοντέρνο χώρο ήταν ο στόχος αυτού του project. Επίσης, νέα γραμμή παραγωγής που θα βελτιστοποιούσε την παραγωγή του νέου αυτού προϊόντος, παρέχοντας απόλυτη αυτοματοποίηση με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας ήταν απαραίτητα για την επίτευξη αυτού το στόχου.

H Solid Engineering ανέλαβε για την TAF line τόσο το σχεδιασμό του νέου προϊόντος όσο και την κατασκευή των απαραίτητων καλουπιών αλλά και την προμήθεια του απαραίτητου βιομηχανικού εξοπλισμού. Η TAF line είναι ένα νέο brand name που κυκλοφορεί κάτω από την ομπρέλα της VIOPSYCTR, εταιρίας με 30 χρόνια παρουσίας στο χώρο των επαγγελματικών και οικιακών προϊόντων καθαρισμού. Έτσι, ένα νέο προϊόν έπρεπε να γεννηθεί ώστε να υποστηρίξει το νέο αυτό Brand Name.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Μοντελοποίηση 3D

Τεχνικά Σχέδια

Μήτρες / Καλούπια

Μηχανές Injection

Ρομπότ

Βοηθητικά Μηχανήματα

Concept designs παρουσιάστηκαν και το τελικό σχέδιο μοντελοποιήθηκε σε 3D CAD με κάθε τεχνική λεπτομέρεια, ώστε να γίνει προσομοίωση σωστής συναρμολόγησης. Τέλος, το φινίρισμα επιφανειών αποφασίστηκε με βάση δειγματολόγιο, όπου γυαλισμένες επιφάνειες στην κορυφή του κουβά και ματ όλες οι υπόλοιπες φάνηκε οτι αναδεικνύουν τα σχεδιαστικά στοιχεία του αντικειμένου. Αμέσως μετά, ακολούθησε 3D εκτύπωση όλων των εξαρτημάτων, μικρών και μεγάλων, ώστε να γίνει και οπτική αξιολόγηση, πριν την κατασκευή των μητρών. 

Καλούπια injection χρειάστηκαν για να γίνει το προϊόν αυτό πραγματικότητα. Ο τύπος του ατσαλιού για τις μήτρες και η δομή τους εξετάστηκαν με λεπτομέρεια για την επίτευξη της ιδανικής παραγωγικότητας σε σχέση με το κόστος του κάθε καλουπιού. Η μελέτη για την αγορά νέου εξοπλισμού σε μηχανές Injection Moulding, ρομπότ παραλαβής και βοηθητικών μηχανημάτων ξεκίνησε όταν οριστικοποιήθηκαν τα σχέδια και οι διαστάσεις των καλουπιών/μητρών, λαμβάνοντας υπόψη τη διάταξη τους στο χώρο του εργοστασίου και τη συνεργασία τους με τον υπάρχον εξοπλισμό. Δύο νέες μηχανές Injection ήταν απαραίτητες, για την μαζική παραγωγή, ένα ρομπότ για την παραλαβή του τελικού αντικειμένου και την εναπόθεση του σε τραπέζι συσκευασίας, και πολλά βοηθητικά μηχανήματα (σπαστήρες, mixers κ.α.), διασφαλίζοντας έτσι, απρόσκοπτα την παραγωγική διαδικασία, αλλά και την ποιότητα κάθε ενός από τα τελικά προϊόντα, επιβεβαιώνοντας τόσο τη δέσμευση μας όσο και τη δέσμευση της Viopsyctr: την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη.

INSTANT QUOTE

επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και ρωτήστε μας περισσότερες πληροφορίες