Διαφραγματική Αντλία

Διαφραγματική Αντλία

ΠΕΛΑΤΗΣ: ALPHADYNAMIC PUMPS S.A.

ALPHADYNAMIC PUMPS S.A.

Διαφραγματικές Αντλίες αέρος σχεδιάστηκαν για τη διακίνηση υγρών, κατάλληλες για τη βιομηχανία και τη ναυτιλία. Κατασκευάστηκαν από υλικό υψηλής αντοχής PVDF, και PP+GF. Το περιβάλλον λειτουργίας τους είναι εξαιρετικά επικίνδυνο, αφού μεταφέρουν με επιτυχία χωρίς να παρουσιάζουν αλλοιώσεις, υλικά που διαβρώνουν. Η ακρίβεια τόσο στο σχεδιασμό όσο και τη κατασκευή ήταν απαραίτητα για την επίτευξη της βέλτιστης απόδοσης της ροής ρευστού.

Η Solid Engineering κλήθηκε από την Alphadynamic Pumps S.A., τη μοναδική Ελληνική εταιρία που κατασκευάζει στην Ελλάδα διαφραγματικές αντλίες αέρος, να αναπτύξει μια σειρά αντλιών (1/2", 3/8", 1", 1,1/2", 2"). Μοντελοποιώντας σε 3D, δυσδιάστατα τεχνικά σχέδια που είχαν μελετηθεί από το τμήμα R&D βελτιστοποιηθήκαν, λαμβάνοντας υπόψη, απόδοση και αξιοπιστία τελικού προϊόντος αλλά και καλουπιών/ μητρών. Finite Element Analysis σε αυτό το στάδιο και Mouldflow Analysis αργότερα, ήταν τα εργαλεία που πιστοποίησαν την ορθότητα του σχεδιασμού πριν την κατασκευή των καλουπιών.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Μοντελοποίηση 3D

Ανάλυση Ροής

Ανάλυση Πεπερασμένων Στοιχείων (FEA)

Τεχνικά Σχέδια

Λειτουργικά Πρωτότυπα

Μήτρες / Καλούπια

Λειτουργικά πρωτότυπα κατασκευάστηκαν με κατεργασία CNC χρησιμοποιώντας μπάρες PP με περιεκτικότητα σε GF, με παρόμοιες μηχανικές ιδιότητες με το τελικό προϊόν. Προσημείωση λειτουργίας κάτω από πραγματικές συνθήκες πραγματοποιηθήκαν στα εργαστήρια της Alphadynamic Pumps S.A. δίνοντας την τελική έγκριση για το σχεδιασμό καλουπιών.

Ο σχεδιασμός των καλουπιών σε συνδυασμό με Mouldflow Analysis πιστοποίησαν τη μέγιστη παραγωγικότητα τους, κι όλα αυτά με κόστος ανταγωνιστικό, παράγοντες πολύ σημαντικοί σε κάθε εταιρία, ειδικά σε μια εξαγωγική κυρίως εταιρία όπως η Alphadynamic Pumps S.A.

INSTANT QUOTE

επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και ρωτήστε μας περισσότερες πληροφορίες