Αυτόματο Αποσμητικό Χώρου EvoScent

Αυτόματο Αποσμητικό Χώρου EvoScent

ΠΕΛΑΤΗΣ: PRIME SOLUTIONS

PRIME SOLUTIONS

Το αυτόματο αποσμητικό χώρου EvoScent είναι μια επαναστατική ψηφιακή συσκευή, που διαχέει άρωμα σε κάθε είδους σπίτι. Μια συσκευή υψηλής αισθητικής με κομψό σχεδιασμό και μικρό μέγεθος κατάλληλη για χώρους μοντέρνας αρχιτεκτονικής. Με τεχνολογία διάχυσης αέρα, αθόρυβη λειτουργία και φιλική προς το περιβάλλον παραγωγή, την καθιστά την ιδανική λύση για κάθε απαίτηση. Η ισχυρή λειτουργικότητα της, δίνει απεριόριστες δυνατότητες για αρωματισμό μεγάλων χώρων. Ενώ πολλά προ-εγκατεστημένα προγράμματα στο PCB που ενσωματώνει τις τελευταίες τεχνολογίες στο χώρο των ηλεκτρονικών, προσφέρει ευκολία στη χρήση παρά το μικρό μέγεθος. Η συσκευή έχει σχεδιαστεί ώστε να συμμορφώνεται με τις προδιαγραφές και τις υψηλές απαιτήσεις τις Prime Solutions. Η Prime Solutions, με μια μεγάλη ομάδα που αποτελείται από επιστημονικούς συνεργάτες όπως νεύρο-επιστήμονες, και με state-of-the-art γραμμή παραγωγής και εργαστήρια πιστοποιημένα από τον Ε.Ο.Φ. είναι μια Ελληνική εταιρία διεθνών προδιαγραφών με franchises σε όλο τον κόσμο.

H Solid Engineering ανέλαβε την ευθύνη για την ανάπτυξη αυτής της τεχνολογικά εξελιγμένης συσκευής. Τα concept designs παρουσιάστηκαν στα τμήματα πωλήσεων και μάρκετινγκ του πελάτη και το επιλεγμένο προσχέδιο μοντελοποιήθηκε σε 3D CAD. Ο σχεδιασμός της πλακέτας PCB ξεκίνησε ταυτόχρονα, λαμβάνοντας υπόψη τόσο διαστάσεις πλακέτας και των επί μέρους εξαρτημάτων της, όσο και τις απαιτήσεις για τις διαθέσιμες λειτουργίες της. Η συναρμολόγηση και η δυνατότητα επισκευής έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο σχεδιασμό της συσκευής.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Έρευνα Αγοράς

Concept Design

Μοντελοποίηση 3D

Σχεδιασμός Πλακέτας PCB

Ανάπτυξη Λογισμικού (Firmware)

Μαζική Παραγωγή Πλακέτας PCB

Τεχνικά Σχέδια

Λειτουργικά Πρωτότυπα

Μήτρες / Καλούπια

Μαζική Παραγωγή

Ποιοτικός Έλεγχος

Η κατασκευή λειτουργικού πρωτοτύπου ήταν απολύτως απαραίτητη σε αυτό το στάδιο, ώστε να γίνει η συναρμολόγηση και η δοκιμή όλων των εξαρτημάτων ώστε να εξαχθούν τελικά συμπεράσματα για το σχεδιασμό πριν την κατασκευή. Για το λόγο αυτό, "χτίστηκαν" πρωτότυπα σε 3D εκτυπωτή με υψηλή διαστασιολογική ακρίβεια, βάφτηκαν σε συγκεκριμένα Pantone χρώματα ώστε να επιτρέψουν την επιβεβαίωση του σχεδιασμού της συσκευής όσον αφορά στα πλαστικά και μεταλλικά εξαρτήματα και κατασκευάστηκε πρωτότυπη πλακέτα PCB ώστε να επιτρέψει την συναρμολόγηση και τεστ λειτουργικής συσκευής κάτω από πραγματικές συνθήκες λειτουργίας. Τα απαραίτητα υλικά, firmware και software were developed επιλέγοντας προσεκτικά όλα τα εξαρτήματα της πλακέτας, το κόστος αλλά και τη διαθεσιμότητα τους.

Με την οριστικοποίηση τελικών προδιαγραφών, όπως διαστάσεις και επιλογή υλικών, ξεκίνησε η κατασκευή των απαραίτητων καλουπιών. Μήτρες Injection ήταν απαραίτητες ώστε να γίνει το συγκεκριμένο concept πραγματικό προϊόν. Ο τύπος του ατσαλιού και η δομή του καλουπιού εξετάστηκαν με προσοχή λαμβάνοντας υπόψη παραμέτρους όπως η διάρκεια ζωής του προϊόντος, παραγωγικότητα και κόστος. Τα απαραίτητα toolings για το PCB επίσης κατασκευάστηκαν μόλις το πρωτότυπο PCB πέρασε τον ποιοτικό έλεγχο καλής λειτουργίας.

INSTANT QUOTE

επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και ρωτήστε μας περισσότερες πληροφορίες